top of page

OVER LARA

Hallo daar,

Ik ben Lara, fijn dat je hier bent. 

Waarom doen we wat we doen? Wat is de impact daarvan op onszelf en de kwaliteit van onze relaties? Alles wat ik doe, ontwikkel en creëer heeft als vertrekpunt: menselijke verhalen en interacties. 

Zo koos ik er voor om me te verdiepen in hoe spel & speelsheid onze levenskwaliteit en relaties positief beïnvloeden waardoor ons welzijn toeneemt. 

Ja, ik ben een professionele speelvogel! 

Vanuit mijn achtergrond als therapeut en relatietherapeut, wil ik de meerwaarde van spel voelbaar aanwezig stellen in ieders leven. Via de beleving van spel wil ik luchtige en toegankelijke formats creëren die jouw leven en relaties in beweging zetten. 

 

Ik ben een krak in het omdenken van situaties, verwachtingen en interacties. Als binnenstebuitendenker zie ik mogelijkheden en durf ik buiten de lijntjes kleuren.

 

Speelsheid, verbinding en verwondering zijn onmisbare waarden voor mij. Het zijn mijn essentiële levensmiddelen, mijn rode draad.

Therapeut-Lara-Debeuf-Gent-Audio-Zelfver

Mijn missie: op een verantwoorde en gepassioneerde  manier een speels antigif bieden die de verzuring van onze relaties, ons leven en onze maatschappij tegengaat.  

Naast mijn werk bij NO ESCAPE, ben ik ook actief binnen m’n praktijk ‘Bittere ernst, Zoete verwondering’ waar ik aan de slag ga met koppels en volwassenen. Dit combineer ik met m’n werk als co-creator bij Demiclowns vzw, waar we inzetten op psychische zorg voor personen met dementie en hun omgeving. 

bottom of page